МАЛИОТ ТИМЧО МУЦУНСКИ СЕ НЕРВИРА: Не можам веќе, на секоја дебата му го споменуваат владеењето на Груевски, многу се нервирам!

Објавено на 23.10.2019 во 09:21:32 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Многу се нервирам, секогаш на секоја тв дебата преставници од СДСМ ми го споменуваат владеењето на Груевски, не се трпи ова веќе...

 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Малиот Тимчо Муцунски за малце ќе рикнеше да вие и да плаче за тоа колку било не фер тоа што сме го памтеле владеењето на Груевски, ама не знае дека е многу полошо да мора да го паметиш режимот од другата страна на барикадите, затоа што тоа значи дека или си бил тепан или апсен или избркан од работа, лесно му е него лигле јапиевско кое уживало и градело кариера додека пола држава била газена од чизмата на паторот...

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет