Никола Којо разочаран се сели од Србија: Не сакам моите деца да растат во една ваква црна дупка што ги голта своите луѓе

Објавено на 24.10.2019 во 10:26:01 часот | Балкан

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тој го изјавил ова за порталот Klix.ba, објаснувајќи дека на овдешните простори досега го задржувале корените, пријателите, семејството и роднините.

Никола Којо, познат српски актер, ја шокираше јавноста кога рече дека има намера наскоро да ја напушти Србија.

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Тој го изјавил ова за порталот Klix.ba, објаснувајќи дека на овдешните простори досега го задржувале корените, пријателите, семејството и роднините. Како што навел, тој ќе го стори тоа и покрај тоа што имал 52 години, но не можел да зборува за дестинацијата.
 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

– Ќе ви откријам дека се подготвувам да  се отселам одовде, иако имам 52 години и сè уште не можам да зборувам за дестинацијата. Не мислам да ја поминам староста овде, ниту моите деца да растат во една ваква црна дупка што ги голта своите луѓе. Причината е сето ова лудило, односно беззаконие, анархија, сето ова што го зборуваме за политичарите што ни земаат од чиниите, велејќи дека тие создаваат нешто за нас – рекол Којо.

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Српскиот актер наведува и дека е роден „во онаа голема Југославија и себеси се смета, не за Југословен, туку за космополит“.

 

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија