БОМБА НА РУСКОВСКА: ВРЕДНОСТА НА ЗАПЛЕНЕТИОТ ИМОТ ВО КУЌАТА НА БОКИ 13-КА Е ПОГОЛЕМА ОД СУМАТА КОЈА ЈА ДОБИЛ ОД ОРЦЕ КАМЧЕВ

Објавено на 29.10.2019 во 22:16:56 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Не сум сигурна но мислам дека вредноста на запленетиот имот во куќата на Боки 13-ка е поголема од парите кои Боки ги зел од сведокот Орце Камчев.

Јавната обвинителка Русковска на прашање од новинарот Чадиковски.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет