(ВИДЕО) Заев: Вели Мицкоски дека гушкал Албанец – абе човек за гушкањето треба да имаш срце, треба да имаш душа

Објавено на 04.11.2019 во 08:55:49 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Го гледам Мицкоски, вели тој немал проблем албанец да биде претседател на собранието, па зошто не им го кажа тоа на 27-ми април на граѓаните кои влегоа во собранието, рече Заев вечерва од Струмица.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мицкоски вели гушкал Албанец, абе човеку бе, Не е дали е Албанец или Македонец, гушкањето е за дете и за возрасен човек, гушкањето и за маж и за жена. Гушкањето е за секаков граѓанин, но за гушкањето треба да имаш срце, треба да имаш душа, треба да имаш пуста крв.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет