(ВИДЕО) БРАВО МИЛА ЦАРОВСКА: На лицата кои живееја под Кале им обезбедивме топол дом. На возрасните им помагаме да се вработат, децата редовно посетуваат училишна настава. Секој заслужува достоинствен живот. #СеГрижиме

Објавено на 06.11.2019 во 12:30:37 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет