ШЕФОТ НА НАЈГОЛЕМАТА МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА ВО ЗЕМЈАВА: СДСМ ќе победи, нискиот одзив им оди во прилог затоа што се на власт, ВМРО ДПМНЕ не ги доби разочараните на свое конто затоа што не се дистанцираше од Груевизмот!

Објавено на 06.11.2019 во 12:36:43 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Резултатот со Сиљановска е максимум за ВМРО, не можат да се надеваат на тој резултат на следните избори затоа што за Сиљановска гласаа многу неопределени, но сега тоа нема да се случи затоа што ВМРО како партија не се дистанцираше од Груевизмот, СДСМ изгуби многу гласачи но тие нема да излезат да гласаат за ВМРО може ќе апстинираат, тоа му оди во прилог на СДСМ кој е на власт и ќе има начин и механизам да мотивира гласачи на свое конто...

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Сашо Пешев, шефот на најголемата маркетинг агенција во земјава, Њу Момент.

- Единствено што гледам е дека ВМРО се врти кон Албанците за да го зголеми својот коалициски капацитет, што нема да биде доволно. - додаде тој.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет