АНГЕЛКА ПЕЕВА ЛАУРЕНЧИЌ: Многу ми се смешни овие критиките за укинувањето на пропорционалниот данок, 90% од народот нема појма што е левица и десница нити го интересира, сите сакаат работа и повисоки плати а тоа е можно само со ниски даноци!

Објавено на 06.11.2019 во 12:45:13 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- На крајот на краиштата народот живее од плата а за тоа ни требаат силни фирми а за тоа пак се важни ниските даноци кои се конкурентни на регионот и светот, почнаа да ни се селат бизнисите надвор, добро е што се укина пропорционалниот данок, а тие приказните за левица и десница над 90% од народот нити го разбира нити го интересира, сите сакаат пари вака или онака, идеологија не ги интересира!

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ангелка Пеева Лауренчиќ, маркетинг експерт и поранешен политичар. Таа беше и неофицијален кандидат за претседател на последните избори но се откажа од трката.

 

 

 

loading...

 

Македонија

Свет