(ВИДЕО) НАЈСПЕКТАКУЛАРНИ ДОСЕГА, НО ЈА БАНКРОТИРАА ГРЦИЈА: Отворањето на олимписките игри 2004-та во Атина сеуште се памети, преку 1000 тапани ечеа на новиот стадион во Атина пред очите на целиот свет

Објавено на 06.11.2019 во 18:34:48 часот | Балкан

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија