И НА СУДИИТЕ ИМ ПУКНА ФИЛМОТ ОД МАЈМУНАРИИТЕ НА ВМРОВСКИТЕ АПАШИ: Судијата се закани со стражарно приведување на отсутниот Илија Димовски

Објавено на 06.11.2019 во 19:03:15 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Судијата Осман Шабани, револтиран поради ненајавеното отсуство на обвинетиот Илија Димовски на рочиште за предметот „Талир“, јавно десетпати го опомена дека ова е последно отсуство што Судот ќе го толерира, пренесе 360.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Јавна опомена за Илија Димовски. Ваква неодговорност нема да толерирам. Никогаш во живот веќе да не се осмелил, Илија Димовски, нека заборави одлагање. Не НАТО, не ЕУ, не СВ. Апостол Павле да го бара, во иднина нема, ова е неодговорно- рече Шабани.

повеќе

 

 

loading...

 

Македонија

Свет