ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: Ве повикувам да ја искористите новата мерка, како една од мерките за намалување на аерозагадувањето со аплицирање преку следниот линк

Објавено на 07.11.2019 во 20:28:08 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зоран Заев
 
Ве повикувам да ја искористите новата мерка, како една од мерките за намалување на аерозагадувањето со аплицирање преку следниот линк
 
http://vlada.mk/node/19384. Да ја заштитиме животната средина, да возиме еколошки.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет