ЈАПОНИЈА ДОБИ НОВ ЦАР, ИМПЕРАТОРОТ НАРУХИТО

Објавено на 11.11.2019 во 20:38:23 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Востоличување

Нека им е честито на царицата Масако и на царот Нарухито, нека и е честито на Јапонија и на целиот јапонски народ, восхитени сме од востоличувањето, од културата на тој стар ритуал, од елеганцијата и стилот, а и на нас нека ни е честито, понеже сонцето на автомобилот како да е од Кутлеш, хахаха, мора некој вморон од Австралија да скокнал во Токио и вечерта пред церемонијата да го залепил овој империјален македонски симбол, на јапонскиот царски автомобил.

 

 

* реклами:

loading...

 

Свет

Македонија