ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ И СЕ ЗАКАНУВА НА УБАВАТА ВЕНЕЦИЈА: Околу 85% од градот е под вода, најлоши поплави во последните 50 години

Објавено на 13.11.2019 во 23:47:40 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Во последните 50 години немало такви поплави како годинава во Венеција. Сите коментираат дека ова е последица на глобалното затоплување.

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

НАд 85% од градот е под вода, поплавени се сите маркети хотели и инстититуции.

Линк до целата сторија на следниов линк.

 

 

* реклами:

loading...

 

Свет

Македонија