УСТАВНИ СУДИИ - БЕДНИ БЕСРАМНИ ГОМНАРИ! МАМИЧЕТО ВАШЕ МАФИЈАШКО, ЃУБРИЊА ЕДНИ РАСИПАНИ, ПЛАТАТА ШТО ЈА ЗЕМАТЕ ДА ЈА ДАДЕТЕ ЗА ЛЕЧЕЊЕ ХЕМОРОИДИ!

Објавено на 14.11.2019 во 00:13:23 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мамишето ваше мафијашко расипано!!!

Ѓубриња едни гадни расипани!!!

Еј мантии носат, седат на највисокиот спрат во новиот уставен суд, земаат по 3000е плата, носат титула уставни судии, што значи се кремот на македонското судство.

Но образот и совеста им се полоши од 9-то крило во Идризово каде се чуваат сериските убијци осудени на доживотен затвор!!! Оние кои убиваа и силуваа стари баби по селата. На исто ниво се мамичето нивно расиано гадно гнасно!!!

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Седнале денеска и држат седница како да ги ослободеле министрите фатени како местат тендери и крадат милиони евра од народот, не биле они криви, туку некои си тамо комисии?!?!

Еј, замисли, земаш 3000е плата, седиш во уставен суд и се трудиш од затвор да спасиш апаши и мафијаши кои конечно биле фатени за прв пат во историјата на оваа земја?!!?!

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Наместо да работиш за народот за државата која ти дала плата за да ја штитиш таа држава од апашаи и мафијаши, ти се трудиш да спасиш од затвор битанги и криминалци??!?!? ПУ БРЕ БАГРО ЕДНА ПОДЛА БЕСРАМНА!!!

Па што ѓубриња се бре ова, како бе не им е срам да излезат на улица бе мамичето нивно скапано?!?!

Абе сите пари што ги земате да ги дадете за лечење хемороиди бре гадови едни гадосани, изроди, багра, ПУ ПЛЕМЕ ВИ ЕБАМ!!!

 

 

loading...

 

Колумни

Македонија