(ВИДЕО) ЅВЕР - ЕВЕ ЗОШТО Е ТРЕТ ЧОВЕК ВО СДСМ ПОЗАДИ ЗАЕВ И РАДМИЛА - Оливер Спасовски мајсторски ја матираше Оливера Трајковска на Топ Тема: На кафе средби ја фалеше амнестијата како неопходна за влез во НАТО а сега на тв ја критикуваш амнестијата?!

Објавено на 14.11.2019 во 01:59:26 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Оливера ја чуваше за крај поентата со која сакаше да го матира Спасовски за амнестијата на Мукоски и останатите кои се спасија за 27-ми април како дел од амнестијата.

- Вие одлучувте да ги амнестирате и да не си почитувате ниту своите лузни на главите! - остро замавна Оливера кон Оливер, инаку и двајцата освен исто име делат и ист град од кој потекнуваат, од Куманово.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Ама Оливера, па вие на кафе средби сте се согласиле дека тоа беше неопходен потег за крајната цел а тоа е НАТО, зошто сега на тв го критикувате тој потег? - распали Оливер и ја фати Оливера неспремна со овој аперкат.

Таа беше видно збунета од одговорот и брзо брзо ја заврши емисијата а камерата ја фати задоволната фаца на Спасовски кој не го криеше адоволството од својот настап во емисијата.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Навистина неговиот настап беше беспрекорен, смирен, концентриран, секогаш со течна мисла, спремни аргументи, сигурен во исказот, чиста 12 ка, Оливер Спасовски со годините многу созреал како политичар.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет