(ВИДЕО) ШЕКЕРИНСКА: Се сеќаваме на нашите загинати бранители. Денес имав чест да го отворам Меморијалниот турнир во мал фудбал кој се игра секоја година во спомен на нив

Објавено на 14.11.2019 во 12:26:51 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет