И НОВИНАРСТВОТО СЕ ПРЕТЕРА: ЛУПЕВСКА СЕ ИЗНАМАЧИ ДА ГО ОЦРНИ ПРОЕКТОТ ЗА МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ, ЛОШО БИЛО ШТО ЗА БЕЗ ПАРИ НЕКОЈ ЌЕ ПРЕНЕСУВАЛ ПАЦИЕНТИ, ТРЕБАЛО ТОА И ПОНАТАМУ ДА ГО ПРАВИ МВР?!?!

Објавено на 14.11.2019 во 12:56:55 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет