ШОКАНТНО - МАКТЕЛ ДОЗНАВА: ЛУПЕВСКА ЗАПОЧНА ЦРНА МЕДИСКА КАМПАЊА ПРОТИВ АГЕНЦИЈАТА ЗА РАЗУЗНАВАЊЕ ПО НАРАЧКА НА ПОРАНЕШНИ ПРВИ ЛУЃЕ ВО АГЕНЦИЈАТА!

Објавено на 14.11.2019 во 13:10:36 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Лупевска запука жестоко против Агенцијата за разузнавање вадејќи разни пикантерии за агенти на агенцијата кои имале разни пехови по европски метрополи.

Овие информации можела да ги добие само со брифинзи од луѓе од внатре во агенцијата кои сега ја саботираат агенцијата од која земале плата со години со што и нанесуваат и голема штета на безбедноста на земјава.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мактел истражуваше кој би можел да биде бриферот и го добивме овој одговор од човек високо во агенцијата за разузнавање:

Aleksandar Nikolovski e briferot koj pak e kumasin so Kiro Todorovski, bivsiot sef na kabinet na Gordana Jankulovska. Toj Kiro neodamna e isteran od AR zatoa sto nema bezbednosen sertifikat i zatoa VMRO i Nikolovski sega gi naracuvaat ovie emisii.
Inaky Kiro Todorovski e del od grupata na Sinisa Aleksovski koi se involvirani vo site kaskanici poslednive godini- Divo naselje, 27 april i dr.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет