ПЕНДАРОВСКИ: ГНЕВЕН СУМ И БЕСЕН ЗА ЗАСТАРУВАЊЕТО НА ЕДЕН ОД СЛУЧАИТЕ ПРОТИВ ГРУЕВСКИ, ТОА Е ПОКАЗАТЕЛ ДЕКА НИЕ СЕУШТЕ НЕМАМЕ ПРАВНА ДРЖАВА!

Објавено на 14.11.2019 во 23:39:09 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Одамна не сум бил толку гневен и бесен, застарувањето на случајот против Груевски е голема неправда и показател дека ние сеуште не сме правна држава!

Претседателот Пендаровски на Топ Тема.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет