ДЕНЕСКА СЕ СЛУЧИ ИСТОРИСКИ НАСТАН ВО КОНГРЕСОТ НА САД: Насилството врз животни стана федерално злосторство кое ќе се казнува со казна затвор до 7 години!

Објавено на 15.11.2019 во 20:56:37 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Во САД веќе има закони против насилство врз животни но со правењето на насилството федерален прекршок сега ќе може злосторниците да се бркаат со помош на ФБИ и другите федерални агенции кои имаат поголеми ресурси.

Целата сторија на следниов линк.

 

 

* реклами:

loading...

 

Свет

Македонија