(ВИДЕО) ЗАПОЧНА ПРОЦЕСОТ ЗА ИМПИЧМЕНТ НА ТРАМП, СЕ СОСЛУШУВААТ КЛУЧНИ СВЕДОЦИ ЗА НЕГОВИОТ ОБИД ДА ЈА НАТЕРА ВЛАДАТА НА УКРАИНА ДА ОТВОРИ ОБВИНИТЕЛЕН ПРОЦЕС ПРОТИВ НЕГОВИОТ ПРОТИВ-КАНДИДАТ ЏО БАЈДЕН!

Објавено на 15.11.2019 во 21:43:29 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Свет

Македонија