БОМБА НА БУЧКОВСКИ: Ветингот може да почне, само во мојот случај можат да се тргнат едно 5 судии и обвинители кои 17 години работеа по нарачка против мене!

Објавено на 23.11.2019 во 10:33:17 часот | Македонија

- Само со мојот случај може да се скинат едно 5 судии и обвинители кои по нарачка ме судеа на правдина цели 17 години со што е нанесена огромна штета и на мене но и на буџетот затоа што сега ќе треба да бидам обештетен за ова малтретирање што ми го направија.

Професорот и поранешен премиер Бучковски по застарувањето на делото Тенковски Делови.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет