БУЧКО РАСПАЛИ ОД ПРЕД КРИВИЧЕН СУД: Не бегав како некои во Будимпешта и Атина, се бранев од тука цели 17 години се борам против судската местенка што ми ја нарача Груевски!

Објавено на 23.11.2019 во 10:34:37 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Не бегав како некои што киднаа за Будимпешта и Атина, туку се бранев тука од Скопје цели 17 години, луѓе на мој грб направија кариера и беа наградени затоа што ме осудија иако ниту имаше штета направено ниту пак беше прекршен законот, се работеше за чиста нарачка за некој да му ја скине главата на Бучко. Бевме пред победа во случајот но времето не дозволи да дојдеме до тој момент.

Вака говореше Бучковски вчера пред кривичен суд откако неговиот случај застаре.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет