ВЛАДЕ МИЛЧИН ПРИЗНА ЗОШТО ГО КРИТИКУВА ЗАЕВ: Пред да ја прави владата му пишав СМС порака за тоа кој треба да министер за култура, но не ми одговори!

Објавено на 24.11.2019 во 11:43:36 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Пред да ја прави владата, му пратив порака на Заев за тоа кој треба да биде министер за култура, но не добив одговор. Бев спремен да му објаснам за културата и како да се менаџира тој сектор но ништо од тоа. На следните избори нема да гласам ниту за СДСМ ниту за ВМРО. Дома ќе си седам

Режисерот и екс шеф на Сорос ФОндација откри зошто толку жестоко ја критикува власта на СДСМ. Личните амбиции му биле загрозени. Очекувал он да шефува со македонската култура, ама ништо до тоа.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет