ФОТО НА ДЕНОТ!

Објавено на 25.11.2019 во 21:21:21 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зоран Заев
 
Застанавме заедно против насилството врз жени и девојчиња, затоа што само заедно и координирани можеме да го препознаеме насилството и да му се спротивставиме, и како општествено одговорни личности и како општества и државa
#НемаОправдување!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет