(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Клуб Калипсо, Илинден: Ново урбано место за љубителите на ноќниот живот

Објавено на 25.11.2019 во 23:22:16 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ново урбано место за љубителите на ноќниот живот, клубот нуди забава за секоја генерација, нешто ново нешто што Скопје одамна му недостасува, поткрепено со искуство, со добар тим и добра програма.

Свечено отворање на 6сти декември Петок На отварањето за забавата ќе се погрижат Либеро бенд, а веќе од другата недела се најавува српската звезда Адил.

 Главни партнери Гермина вода Енеа Холдинг и винарија Стоби.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет