(ВИДЕО) Царовска: Со буџет од 48,6 милијарди денари за 2020 година вложуваме во поквалитетен живот на децата, младите и повозрасните

Објавено на 25.11.2019 во 23:37:18 часот | Македонија

 

 

loading...

 

Македонија

Свет