ЗНАЕТЕ ЛИ ПО ШТО СЕ ПОЗНАВА ДЕКА СДСМ СЕ ПРАВИ ЛЕВИЧАРИ?!?!

Објавено на 26.11.2019 во 00:06:08 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ВМРО 2016-та, буџет за труд и социјала: 633 милиони евра

СДСМ 2020-та, буџет за труд и социјала 748 милиони евра

Разлика од 20%. Како што ги личи едни левичари. БРАВО!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет