На социјалните мрежи се појавија потресни снимки и слики, меѓу кои и видео од спасување на едно дете .

Во видеото може да се види како спасувачите од под рушевините на една куќа извлекуваат дете.

Фотографиите од Твитер и Фејсбук потврдуваат за тешките последици по утринскиот земјотрес чии епицентар бил во близина на Драч.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------