Новиот Peugeot 208 е финалист за наградата „Автомобил на годината 2020“ во Европа!

Објавено на 26.11.2019 во 13:02:43 часот | Коли

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Во прилог списокот на 7 финалисти, по азбучен ред, по првото гласање:

•        BMW 1-Series

•        Ford Puma

•        PEUGEOT 208

•        Porsche Taycan

•        Renault Clio

•        Tesla Model 3

•        Toyota Corolla

Победникот на наградата COTY ќе биде објавен на 2 март 2020 година во Женева.

***PEUGEOT брендот освоил вкупно пет COTY награди.

 

 

* реклами:

loading...

 

Коли

Македонија