БРАВО: Завршена е рехабилитацијата на регионалниот пат Фурка – Богданци - Гевгелија, со должина од 11 км. и вредност од 1,3 милиони евра

Објавено на 26.11.2019 во 13:55:53 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет