ГЕОРГИЕВСКИ: Ниската зона во Раштак добива примарна и секундарна водоводна мрежа во должина од 1.1км. Жителите од овој дел од Раштак конечно ќе добијат вода, проект вреден 5 милиони денари!

Објавено на 27.11.2019 во 15:29:59 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет