KOUZON WORK & TRAVEL AMERICA 2020 Закажано интервју со OLD FORGE AMUSEMENT PARK, New York

Објавено на 02.12.2019 во 20:31:52 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Коузон со задоволство ви го најавува големото SKYPE интервју на 9 декември 2019 година за одличниот забавен парк OLD FORGE кој се наоѓа во државата New York.

Што нуди овој работодавец?

- Супер атрактивна висока саатници $11 на час
- Загарантирани 35 часа неделно
- Можност за прекувремено работни саати (overtime)
- Флексибилен распоред на работа
- Обезбедено сместување за само $66.15 неделно
- На само 5 часа оддалеченост од центарот на светот, New York City

Овој работодавец бара насмеани студенти со желба за работа и барем intermediate level на англиски јазик.
Резервирајте си го вашето место во некоја од нашите канцеларии или контактирајте не на:
078 45 44 26 ; 078 45 44 13
[email protected]
[email protected]

 

 

loading...

 

Македонија

Свет