ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ ГОЛЕМ ЧОВЕК, КОЛКАВ ДРЖАВНИК Е ЗОРАН ЗАЕВ: ИАКО НАПРАВИ СЕ ШТО МОЖЕШЕ, СО НАТЧОВЕЧКИ НАПОРИ ГИ ИЗБОКСУВА ДОГОВОРИТЕ СО ГРЦИЈА И БУГАРИЈА, НО СЕПАК НЕМА ДА ПРИСУСТВУВА НА МАНИФЕСТАЦИЈАТА ВО БРИСЕЛ КОГА ЌЕ СТАНЕМЕ 30-ТА ЧЛЕНКА НА НАТО!!!

Објавено на 02.12.2019 во 22:13:03 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Колку голем човек е Зоран Заев. Многу пати досега овој човек покажа каков е само тоа државник кој ретко се раѓа на овие простори.

Замислете, тој нема да присуствува на историскиот настан во Брисел кога земјава ќе стане 30-та членка на НАТО?!?!?!

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Зошто? Затоа што земјата тогаш ќе има технички премиер поради предвремените избори кои ќе се одржат на 12-ти април па земјава ќе ја преставува техничкиот премиер а не Зоран Заев.

Замислете после се што направи Заев за да влеземе во НАТО, нема да го има на таа историска фотка која ќе влезе во читанките по историја. Но без око да му трепне тој се откажа од сето тоа, затоа што никогаш не мислел на себе, туку секогаш на земјата и на народот.

Поклон до земја премиере, фала ти за се досега!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет