(ВИДЕО) ТРАМП ДОЈДЕ ВО ЛОНДОН И ВЕДНАШ РАСПАЛИ ПО МАКРОН: Како се осмелува да го критикува НАТО и да го нарекува со мозочна смрт, многу расипан коментар на Французите

Објавено на 03.12.2019 во 16:53:05 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

 

Свет

Македонија