БОМБА НА ПЕНДАРОВСКИ: НИКОГАШ НЕМА ДА ПОМИЛУВАМ НИТУ ЕДЕН ФУНКЦИОНЕР ОД БИЛО КОЈА ПАРТИЈА ДА Е, ТАКВО НЕШТО НЕ МИ ПАЃА НА УМ!!!

Објавено на 03.12.2019 во 22:08:22 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Никогаш ама никогаш нема да помилувам ниту еден политичар од било која партија нека е, тоа не ми паѓа на памет!

Претседателот Пендаровски на Отворено 24 на прашање од студентите во публика во студиото на ТВ 24 дали би го повторил тоа што го направи Иванов со помилувањето на политичари обвинети од СЈО.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет