РЕНАТА ДЕСКОВСКА: УШТЕ ЕДНА ЛАЖНА ВЕСТ НА ВМРОВЦИТЕ ДЕМАНТИРАНА НА ДЕЛО!!!

Објавено на 03.12.2019 во 23:15:56 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Што вели ВМРО-ДПМНЕ...
Што велат европските и светските лидери...
ВМРО-ДПМНЕ - по обичај креатори на лажни вести...
Доказ е сликата од Лондон... Една слика - 1000 зборови...

 

 

loading...

 

Македонија

Свет