(ВИДЕО) СРБИТЕ СВЕДОЧАТ ЗА ЗЛОСТОРИТЕ НА КОСОВО ВО 90-ТИТЕ: Немаше заробеници, све убивавме, лидерот на УЧК , Адем Јашари го убивме со се цела негова фамилија, деца жени старци све!

Објавено на 07.12.2019 во 17:41:35 часот | Балкан

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Балкан

Македонија