(ВИДЕО) ЗОШТО ДЕЦАТА НА СИРОМАШНИТЕ СЕ ЧЕСТО СИРОМАШНИ, А ДЕЦАТА НА БОГАТИТЕ СЕ ЧЕСТО БОГАТИ?! НЕ СЕ ВРСКИТЕ, ТУКУ МЕНТАЛИТЕТОТ И ПОГЛЕДОТ НА СВЕТОТ

Објавено на 08.12.2019 во 18:49:36 часот | Бизнис

 

 

 

loading...

 

Бизнис

Македонија