АНКЕТАТА СО КОЈА ВМРО ГО ЛАЖЕ НАРОДОТ ЈА НАПРАВИ ВЛАЈКО КОЈ ПРЕД ЛОКАЛНИТЕ ВО 2017-ТА ПРЕДВИДУВАШЕ 10% ПРЕДНОСТ НА ВМРО ДПМНЕ, А ПОТОА ВМРО БЕШЕ ПРЕГАЗЕНО КАКО ЦУНАМИ, ИЗГУБИЈА И ВО КИСЕЛА ВОДА, ГАЗИ БАБА, СВЕТИ НИКОЛЕ И КРАТОВО!

Објавено на 09.12.2019 во 16:37:25 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ова е анкетата објавена од институтот на Влајко пред локалните избори во 2017-та:

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

А ова се резултатите од локалните избори само 2-3 месеци после таа анкета:

Како што гледате на мапата, ВМРО беше прегазено како со јапонски цунами кои се со 10 метра у висина.

Значи толку од анкетоарот ВЛАЈКО, ние го викаме КУРТОН АНКЕТАР.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет