БРАВО: Семејството Ковачевски целосно го реновира машкиот оддел на Хуруршкото одделение во Битолската болница

Објавено на 09.12.2019 во 18:17:13 часот | Македонија

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Семејството Ковачевски целосно го реновира машкиот оддел на Хуруршкото одделение во Битолската болница

Семејството Ковачевски од Битола денес со голема донација во ЈЗУ Клиничка болница Битола. Тие целосно го реновираа машкиот оддел на хирургија и тоа целата санитарија, водовод, обезбедија комплетна опрема за сите болнички соби, средување на ѕидовите, нови душеци, телевизиори, постелнина, реновирана е и работната соба, гардеробите за вработените,реновирани се ходниците.

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

болница 2

„Голема благодарност од името на сите пациенти за подобрените услови за престој на Хируршкото одделение како и благодарност од сите вработени за подобрите услови за работа. Менаџерскиот тим при ЈЗУ Клиничка болница- Битола раководена од директорот Др.Зоран Лазаров на семејството Ковачевски им додели благодарница. Директорот денес искажа голем восхит што едно битолско ценето семејство се вложи за битолчани. Се надеваме дека по примерот на семејството Ковачевски за Битола ќе се одважат и други семејства кои можат и сакаат да бидат хумани. Од битолчани за Битола. Да ѝ го вратиме сјајот на Клиниката нашата гордост на градот и пошироко бидејќи сите сме потенцијални пациенти“, рече Сузана Конеска, портпарол на Битолската клиничка болница.

болница3

 

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

болница4

болница 5

 

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

болница6

болница 7

Од фотографиите во продолжение може да се види како изгледаа болничките соби пред и после реконструкцијата

IMG a9f6f22742d7e6f0086f2a2e46c8d5c1 V

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

IMG 611a7852249f60fce60f0c62e0a79408 V

IMG a3514fa75d440218f475c7fe044127d7 V

Ж.Здравковска 

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет