(ФОТО ГАЛЕРИЈА) АМЕРИКАНЦИТЕ ИМ УКАЖАА ГОЛЕМА ЧЕСТ НА НАШИОТ ДРЖАВЕН ВРВ: ЗАЕВ И РАДМИЛА ВО ПОСЕТА НА НАЈГОЛЕМИОТ АМЕРИКАНСКИ НОСАЧ НА АВИОНИ, ХАРИ ТРУМАН!

Објавено на 09.12.2019 во 20:22:13 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Радмила Шекеринска

Ден полн со адреналин. со премиерот Заев слетавме на носачот на авиони „Хари С. Труман“.
 
Таму имавме средба со адмирал Џејмс Фого, командант на Здружените сојузнички сили на НАТО во Неапол.
 
Одблиску ги доживеавме импресивните капацитети на воздушно поморските сили на САД и НАТО.
 

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет