(ВИДЕО) КАКОВ БЕЗДУШЕН МОНСТРУМ - ПУТИН: Војната во Сирија ја искористивме за тренирање и усовршување на нашата воена техника и спремноста на воените сили, не можеш такво нешто да направиш со вежби во мирни околности

Објавено на 09.12.2019 во 22:17:04 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Војната во Сирија ја искористивме за вежбање на руската војска и усовршување на руската воена техника, не може такво нешто да направите со мирно временски вежби, ова беше идеална можност која ни се пружи. Во исто време убивме многу терористи кои беа закана за Русија и го стабилизиравме и регионот.

Владимир Путин за воениот хаос во Сирија, земја која беше срамнета со земја и пола народ избега по светот а илјадници се удавија во средоземно море. Путин е ладнокрвен лудак, но за воља на вистината и американските претседатели не се далеку од тоа кога е во прашање безбедноста на САД.

 

 

loading...

 

Македонија

Свет