ХАХА, ОРЦЕ Е ЛЕГЕНДА, МАЈКА ЕДНАШ РАЃА ВАКВА МАНГА: Го намести Боки да лежи сто години робија а се жали дека не било фер што другарите го прислушкувале и тоа го објавувале во јавност!

Објавено на 12.12.2019 во 21:12:45 часот | Македонија

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Каква легенда е Орце мајко мила. Го намести Боки да лежи еден век робија, го уништи човекот ене го буквално крв сере у Шутка, а вамо во изјава за Фокус се жали што не било фер и етички што другарите го снимале и ги објавувале снимките во јавност?!?!

А он што преку Веритас бомбардираше цел месец и се кикотеше, тоа е ОК И ЕТИЧКИ?!?!

Абе која е ова легенда, еднаш мајка таков раѓа, еден у милијарда е овој!

 

 

loading...

 

Македонија

Свет