(ВИДЕО) ЈАНКО БАЧЕВ ОТКРИ ЗОШТО Е ПРОТИВ НАТО И ЕУ: Јас имам милион евра капитал кој го заработиле моите родители во Германија и Холандија, можам со тие пари да избегам каде сакам во светот...

Објавено на 14.12.2019 во 12:40:13 часот | Македонија

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет