KOUZON WORK AND TRAVEL USA 2019: НАЈУБАВИOT НАЦИОНАЛЕН ПАРК ВО САД

Објавено на 14.12.2019 во 13:20:42 часот | Македонија

Kоузон ви го претставува еден од најубавите национални паркови во САД, GRAND TETON, кој се наоѓа во сојузната држава Wyoming. Овој национален парк е исполнет со многу чуда на природата како што се Grand Teton Tower и Jenny Lake, историските населби вклучувајќи ги Mormon Row and Menors Ferry. Уживајте во многутте активности како што се пешачење, планинарење и возење со кајак.🚣

Интересно е да се напомене дека Grand Teton се наоѓа на само 16км јужно од Yellowstone National Park.

На оваа прекрасна локација, Коузон ви ги нуди следните работодавци:

 GRAND TETON LODGE COMPANY AT FLAGG
 GRAND TETON LODGE COMPANY
 HOTEL TERRA
 FOUR SEASONS RESORT
 SNOW KING RESORT HOTEL
 JACKSON HOLE MOUNTAIN RESORT

Кои се бенефитите од работата кај овие работодавци?
• Високи саатници од $9.25-$15.01💰💲
• Обезбедено сместување и оброци🍔🏡
• Можности за добивање на бонус на крајот на сезоната🎁🎈
• Организирани патувања и настани за студентите од страна на работодавците

ПРИЈАВУВАЊАТА СЕ ВО ТЕК, ЗАТОА АПЛИЦИРАЈТЕ ДОДЕКА ИМА СЛОБОДНИ МЕСТА!

За повеќе информации, слободно контактирајте не на
[email protected]
[email protected]
078 45 44 13

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет