(ВИДЕО) БОМБА НА КАЦАРСКА: Многу судии се залутани во судството и не им е таму местото, се чудам зошто се плашат колегите судии и обвинители од ветинг, ако се чисти и ако работеле по закон, што е проблемот?!?!

Објавено на 14.12.2019 во 19:59:40 часот | Македонија

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет