(ВИДЕО) ЕВЕ ЖОЛТ КАРТОН ЗА ВЛАДАТА: Во цела држава има само двајца инспектори за кражба на песок од речни корита, во земјава владее општ хаос и невидена пљачка на песок!

Објавено на 14.12.2019 во 22:37:53 часот | Македонија

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

'

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет