Плаќање на рати во Нептун за хонорарци со наменски потрошувачки кредит од ИутеКредит!

Објавено на 14.12.2019 во 23:35:07 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Лицата кои се вработени на одредено време, отсега може да одберат бела техника, компјутери, мобилни телефони и многу други производи во продажните салони на Нептун и истите да ги платат одложено на рати преку ИутеКредит.

Ексклузивна можност за брз наменски кредит до 120 000 денари на 36 месечни рати за лица кои се хонорарно вработени!

Почнувајќи од месец декември, во сите продажни места на Нептун хонорарно вработени лица имаат ексклузивна можност за купување на 36 месечни рати до 120.000 денари за лица кои се вработени на одредено време, како:

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Лица кои работат хонорарно, со договор на дело, авторски договор или други договори за извршување на работа со кои физичкото лице остварува приход
  • Самовработени лица

Лицата кои се вработени на одредено време, отсега може да одберат бела техника, компјутери, мобилни телефони и многу други производи во продажните салони на Нептун и истите да ги платат одложено на рати преку ИутеКредит.

Аплицирање и услови

Аплицирањето за плаќање на рати преку ИутеКредит е само неколку минути и директно во продажните салони, кои се застапени во 21 град низ државата. За аплицирање потребно е лицето да е полнолетно и да е македонски државјанин.

Потребна документација за аплицирање:

  • Важечки документ за лична идентификација (лична карта или пасош)
  • Извод од банка не постар од 1 месец кој докажува прилив на сметка во последните 3 месеци

Одобрувањето за кредит се добива веднаш и е во зависност од кредитната способност на лицето кое што аплицира.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дополнително можност во сите продажни места на Нептун е кредитирање на пензионери, односно мажи и жени на возрст од 72 до 75 години.

Потребна документација:

  • Лична карта
  • Извод од банка, не постар од 1 месец или пензионерска книшка

По одобрувањето клиентот може веднаш да се замине со посакуваниот производ. Затоа, посетете ги продажните салони на Нептун и аплицирајте за плаќање на рати преку ИутеКредит.

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет