(ФОТО ГАЛЕРИЈА) КРИВИЧЕН СУД - НОВОТО СЕДИШТЕ НА ВМРО ДПМНЕ, КАМЕРАТА НА КОД ГО УЛОВИ ЦЕЛОТО ЕКС РАКОВОДСТВО НА ВМРО ДПМНЕ ВО КРИВИЧЕН СУД ВО РОК ОД ЕДЕН СААТ!

Објавено на 14.12.2019 во 23:42:29 часот | Македонија

* реклами  -----------------------------------------------------------------------------------------

    
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

'

Спире, беше на судење во процес ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА 27-МИ АПРИЛ

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Рангелова, на судење за ШАМАРИТЕ ВО ЦЕНТАР

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Гоца, веќе осудена за ТЕНК, но сега на судење за ТОРТУРА

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Миле, на судење во еден од 360-те судски процеси против него.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Мијалков, осуден за ДИК, но сега на судење за ТОРТУРА

Камерата не успеа да жал да ги улови и Илче Гебелс и останатите, но и ова е голем успех, се чини новото седиште на ВМРО ДПМНЕ е Кривичен Суд, како да знаеја кај ќе заглават па си изградија нова барокна зграда, да им биде убаво додека ги судат.

ЦАРЕВИ!

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет