(ФОТО) БРАВО: РЕНОВИРАН ПАТОТ КУМАНОВО - СВЕТИ НИКОЛЕ!

Објавено на 16.12.2019 во 12:25:32 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Влада на Р. Северна Македонија
 
Министерот Сугарески, директорот Китанов и градоначалникот Димитриевски направија увид на рехабилитираниот регионален пат #Куманово - Свети Николе во должина од 42 км.
 
Граѓаните од североисточниот регион ги чувствуваат придобивките од подобрувањето на поврзаноста на општините.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

loading...

 

Македонија

Свет